Hoppa till innehåll
Hem » Om verksamheten

Om verksamheten

Varmt välkommen till Earth to Soul!

Alla våra kristaller och föremål väljs noggrant ut med mycket kärlek och omsorg för både moder jord och för er fina som hittat hit och vill må bättre med hjälp av kristaller eller utsmycka era hem med vackra inredningsdetaljer. Våra kristaller är etiskt framtagna. Vi har i dagsläget inget showroom men drömmer om att snart kunna öppna ett i Stockholm.
Webbshopen föddes 2020.

ME-forskning

En viktig del i visionen för EarthtoSoul.se är att bidra till ME-forskningen. ME är en fruktansvärd sjukdom som behöver mycket mer forskning och uppmärksamhet. De allra flesta som får ME är ofta aktiva, högpresterande människor som insjuknar i samband med en infektion. Och detta resulterar i något som många beskriver som en influensa som aldrig går över.

Tyvärr kommer antalet som diagnosticeras med ME öka i samband med Covid-19 och många kommer så som läget är nu aldrig bli friska.

Inom vården möts många av okunskap och oförståelse för denna sjukdom vilket riskerar att försämra deras tillstånd.

Vill du ge ett bidrag till ME-forskningen? Vi rekommenderar dig då Open Medicine Foundation.

Planen är att avsätta en del av varje köp till ME-forskningen

Med fasa har jag sett hur många av mina ME-vänner jag lärt känna på sociala medier blivit behandlade och misstrodda inom vården. Det måste bli en ändring. Och den ändringen börjar med mer forskningspengar. Många ME-drabbade försvinner från samhället, instängda i mörka rum för att intryck som ljud o ljus förvärrar symptomen. Deras hopp minskar för var dag som går…

Det behövs så mycket mer anslag till forskningen så att dessa patienter får upprättelse och en chans att få sina liv tillbaka.

Jag har startat Earthtosoul.se för att kunna skänka bidrag till forskningen kring ME. Planen är att när Earthtosoul.se går med vinst avsätta en viss procent av varje order som läggs till ME-forskning! Vi är inte där än – men har som en fin start haft 2 helger då vi skänkt överskottet av försäljningen till ME-forskningen och från och med sept. 2021 skänks 10kr för varje order som läggs i webbshopen.

Drabbades 2018

Jag som driver Earthtosoul.se är själv drabbad av ME och insjuknade i samband med en hjärnhinneinflammation 2018. Orsakad av ett vanligt ”dagis-virus”. Då jag hade turen att ha starka, förstående människor runt omkring mig med rätt kontakter som orkade föra min talan när jag själv inte kunde, hamnade jag rätt inom vården och fick rätt hjälp, (den lilla hjälp som nu går att få om man har ME)… Lära sig pacing, B12 injektioner varannan vecka och ngr mediciner som ökar energiomsättningen och minskar smärtan.

Med eget sparkapital har jag kunnat testa på alternativa behandlingar så som healing, akupunktur och kinesiska örter, kraniosakral terapi, kostomläggning mm. mm. för att på så sätt ha blivit bättre och bättre. Om det beror på det eller annat är såklart omöjligt att säga men jag har gått från svår ME där jag varit sängliggande med solglasögon inomhus och inte haft orken att sitta upp till Medel/Mild ME och att kunna jobba.

Anpassningarna till det här nya livet har varit stora för mig och min familj. Men hoppet lever och jag fortsätter att bli bättre och bättre. Samtidigt som känslan i att få arbeta med EarthtoSoul.se för att få göra skillnad och bidra till att man kan hitta en lösning på ME-gåtan, ger mening och glädje.

Tillsammans kan vi göra skillnad!


Följ oss gärna på Instagram för härlig inspiration och tagga oss gärna i dina bilder!