Hoppa till innehåll
Hem » Essentiella oljor från doTERRA

Essentiella oljor från doTERRA

Det är med glädje Earth to Soul nu kan erbjuda doTERRAs fantastiska essentiella oljor som en naturlig del av sortimentet. Varför just doTERRA? Jo för att etik, renhet och hälsa är viktiga grundpelare i Earth to souls verksamhet.

Renhet är inte bara frånvaron av föroreningar. Eller något som är orört och oförfalskat. Det är också hur vi behandlar andra, de villkor vi ger. Renhet är också kärlek. Den typ av kärlek som kändes för ett avlägset samhälle som om det var en nära sammansvetsad familj. Eller viljan att göra gott utan någon annan anledning än för att det är bra. Det är ärlighet, rättvisa och god karaktär. Earth to Soul har valt att arbeta med doTERRA för att de gör dem renaste och bästa oljorna som finns på marknaden. Varje flaska går att spåra med ett ID-nummer och du kan gå in på en sida och se testresultat för just din flaska som visar på renheten hos oljan. Renhet och etik är också att arbeta med bra arbetsvillkor och driva en önskan och vision om friskare familjer och lyckligare samhällen. Något som görs med bland annat ödmjukhet, empati och välgörenhet.

Essentiella oljor är kraftfulla redskap som kan förbättra ditt fysiska såväl som mentala mående. Kanske vill du addera en dimension till i ditt andliga utövande och dina ritualer? Kristaller och essentiella oljor går hand i hand och kan tillföra så mycket positivt till din praktik. Energierna och vibrationerna från kristaller och dofterna och de helande egenskaperna från oljorna kan tillsammans göra underverk för vårt välmående. Earth to Soul vill vara med på resan det innebär att sträva efter att vara skillnaden som gör hela skillnaden. För när jordens rena gåvor kopplas ihop med varandras rena kärlek, finns det inget som säger vad vi kan uppnå.

Hur gör jag?

För att handla doTERRA essentiella oljor och andra produkter klickar du på länken https://www.mydoterra.com/earthtosoul/#/
Där kan du antingen handla till vanliga retailpriser – då klickar du på ”shop el. butik” och du länkas då vidare till sidan för att köpa doTERRAS produkter.

Vill du bli medlem och handla till rabatterade wholesale priser (25%) klickar du på ”Join & Save el. Gå med och spara”.
Wholesale fördelar:
– Gratis medlemskap när du köper ett ”enrollment kit”
– Du sparar 25% på alla dina ordrar
– Regelbundna kampanjer med rabatterade priser

Välkommen! Doft är magi! ❤

Doterra frankincense